Neem contact met ons op via telefoon +31 (0)162 - 453204
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Over ons

Passie voor bomen

Groene vingers zitten in onze genen. Ons familiebedrijf kweekt al vijf generaties lang bomen op de humusrijke zandgrond in Oosterhout, vlakbij Breda. We delen deze passie graag met u. We staan altijd klaar voor advies en investeren graag in een prettige en langdurige samenwerking. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ons aanbod

Op 50 ha zandgrond vermeerderen en kweken we laanbomen met een stamomvang van 12-14 cm tot en met 25-30 cm. Ons interessante assortiment bestaat onder andere uit: Acer, Carpinus, Fagus, Fraxinus, Platanus, Prunus, Quercus, Sorbus,Tilia en Ulmus. Lees hier meer over ons aanbod.

Kwaliteit boven en onder de grond

Een boom kan er boven de grond nog zo mooi uitzien, het gedeelte onder de grond is bepalend. Door wortelsnoei, verplanten en rondsteken krijgen onze bomen een goed vertakt wortelgestel met voldoende fijne wortels. Dit zorgt ervoor dat de boom beter aanslaat na verplanten. We hanteren ruime plantafstanden en snoeien regelmatig. De kronen en stammen van de bomen kunnen zich hierdoor uitstekend ontwikkelen. Zo kweken we sterke en gezonde bomen van optimale kwaliteit.

Transport

Een ruim laad- en losterrein is beschikbaar. We begeleiden het laden van ieder boomtransport persoonlijk zodat dit snel en kundig gebeurt. Uw aankopen komen op die manier goed aan op de eindbestemming.

Onze deur staat open

Uiteraard bent u van harte welkom om onze kwekerij te bezoeken. De boomkwekerij is zeer goed bereikbaar. U vindt ons op een paar minuutjes rijden van de A27 bij Oosterhout. Als u vooraf even belt of mailt, dan zorgen wij dat er iemand is om u te helpen.

 

Akkermans Boomkwekerijen - Hoogstambomen

Hoogstambomen

Bekijken

Akkermans Boomkwekerijen - Beveerde bomen

Beveerde bomen

Bekijken

Akkermans Boomkwekerijen - Vormbomen

Vormbomen

Bekijken