Neem contact met ons op via telefoon +31 (0)162 - 453204
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Scholieren gezocht!

Enthousiaste scholieren gezocht voor werk op zaterdagen en – of schoolvakanties!

Halve dagen of hele dagen zijn bespreekbaar. Ervaring is niet vereist. Wel ben je gemotiveerd.

Ben je geïnteresseerd? Bel of app naar 06-53788112, stuur een mailtje naar info@boomkwekerijakkermans.nl of kom gerust even langs.

Particulier

Een boom in uw tuin

Wat is een tuin zonder bomen? Bomen geven kleur aan ieder seizoen. Ze geven u schaduw, verkoeling, beschutting, privacy en bescherming. Ze zorgen voor diepte, sfeer en karakter in uw tuin. Jaar na jaar.

Vruchtbomen, bloesembomen en sierbomen

Wij hebben verschillende soorten vruchtbomen. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit de mooiste bloesembomen. Een wolk van kleur in uw tuin. Liever een bolvormige of zuilvormige boom? Kies dan een van de gekweekte sierbomen.

Strakke leibomen en dakbomen op maat

We leveren daarnaast verschillende vormbomen: in leivorm en in dakvorm. Iedere vormboom kan precies op maat geleverd worden. En wist u dat vormbomen bij aanschaf al een vaste stamhoogte hebben? Ze worden dus niet hoger, alleen voller en mooier.

Voor grote en kleine tuinen

Wij laten de vormbomen zelf in de juiste vorm groeien. We gebruiken hiervoor sterke bamboerekken waar we de takken in de gewenste vorm aan vastbinden. Naast standaardmaten, leveren we ook maatwerk: u kunt bij ons aangeven hoe groot de boom mag zijn. Precies passend in uw tuin.

Wanneer bomen planten?

De beste tijd om een boom te planten is van half oktober tot half april. We kunnen de bomen tot in uw tuin bezorgen, zodat u ze zelf makkelijk kunt planten. U krijgt van ons plantadvies, verzorgingstips en snoei-instructies mee. Hiermee gaat het planten zeker lukken.

Kies uw eigen boom

Zoekt u een grote boom of een kleine? Wilt u extra schaduw in de tuin of meer privacy? Een boom met een bijzondere vorm? U bent op afspraak van harte welkom op onze kwekerij in Oosterhout.
Bel 0162 45 32 04 of mail naar info@boomkwekerijakkermans.nl.

 

Bloesembomen

Bloesembomen

Bekijken

Vormbomen

Vormbomen

Bekijken

Vruchtbomen

Vruchtbomen

Bekijken

Sierbomen

Sierbomen

Bekijken